Prognostika sto stoixima Superleague

Καλησπέρα σας αγαπητοί φίλοι και φίλες του σάιτ και γι’αυτήν την εβδομάδα. Σιγά-σιγά μπαίνουμε αισίως στην τελική ευθεία αυτής της σαιζόν, με τις ομάδες να παιρνουν θέσεις μάχης αφού αυτό που θα μας απασχολήσει κυρίως από εδώ και πέρα θα είναι η μάχη του υποβιβασμού που φέτος αναμένεται συγκλονιστική, αλλά και η μάχη για την συμμετοχή στα πλέυ οφ με τον Λεβαδειακό, τον ΠΑΣ και τον Παναθηναϊκό να διεκδικούν, με αουτσάιντερ τον ΟΦΗ, το μαγικό ευρωπαϊκό εισιτήριο (που ίσως όμως δοθεί τελικά μέσω κυπέλλου).

Στα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής τώρα, η δράση ξεκινάει το Σάββατο το μεσημέρι στο Περιστέρι με την αναμέτρηση μεταξύ Ατρομήτου και Βέροιας. Οι παίχτες του Αναστόπουλου είναι το σαφές φαβορί της συνάντησης στις νομιμες εταιριες στοιχηματων, ειδικα μετά το εκπληκτικό παιχνίδι που έκαναν στο Καραισκάκης, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ.

Στην συνέχεια το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί είναι σε καλή κατάσταση και ο ΠΑΟΚ το αντίθετο μετά τα τέσσερα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά για τον Δικέφαλο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Ο Δώνης θα έχει στην διάθεσή του τα νέα εργαλεία της ομάδας Ιτανζ, Καμαρά και Ολίσε, ενώ δυναμικά έχει επιστρέψει και ο Λώρενς που επιθυμεί να μην παρταγκωνιστεί από τα νέα αποκτήματα και έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του.

Στο τελευταίο ματς του Σαββάτου ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τρίπολη φιλοδοξώντας να σπάσει το αήττητο του Αστέρα που έχει κάνει την έδρα του φρούριο. Πρώτα πάντως θα πρέπει να διαφυλάξει το μηδέν πίσω, αφού οι αντεπιθέσεις των Αρκάδων με Ράγιος και Περόνε είναι ως γνωστόν φαρμάκι.

Την Κυριακή έχουμε το κυρίως αγωνιστικό μενού της ημέρας με τα παιχνίδια Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννενα, Κέρκυρα – ΑΕΚ, Πανθρακικός Λεβαδειακός, ενώ το απόγευμα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη, σε ένα παιχνίδι όπου οι Πράσινοι καλούνται να αποδείξουν ότι το ελαφρώς καλύτερο πρόσωπο που παρουσιάζουν τον τελευταίο καιρό δεν είναι απλά αποτέλεσμα συγκυριών. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το παιχνίδι-φωτιά Πλατανιάς-Άρης. Πάμε όμως τώρα να δούμε ένα-ένα τα προγνωστικά μας για τα επερχόμενα ματς στις νομιμες εταιριες στοιχηματων:

προγνωστικα Κερκυρα ΑΕΚ -2-
προγνωστικα Πανθρακικος Λεβαδειακος -1-
προγνωστικα Παναθηναικος Ξανθη -1-
προγνωστικα Πλατανιας Αρης -1-

Αυτά από εμας γι’αυτήν την εβδομάδα καλοί μας φίλοι. Σας ευχόμαστε καλές επιλογές στα πονταρίσματά σας στις νομιμες εταιριες στοιχηματων και καλή επιτυχία για όλα σας τα στοιχήματα! Καλά κέρδη! Ραντεβού ξανά την άλλη εβδομάδα!



0 Comments

Please login to post your comment..